Kropp och själ

leslita.blogg.se

Mallorca fotografier [del 3]

Publicerad 2010-04-12 10:20:37 i Mallorca 2010,

*Del 1*
*Del 2*


Mallorca havet

En Ö Mallorca

Mallorca kaktusar

Mallorca ferrari
Ferrari!

BCM Mallorca
Torsdagen: På torsdagen var jag i Paguera och delade ut CV till dem sista ställerna. Det tog ganska lång tid och för att fira allt jag gjort och ansträngt mig så bestämde vi oss för att gå ut och ta en drink. Jag beställde en San Fransisco och dansade lite salsa på ett litet mysigt ställe. Sedan tjatade alla om BCM som är en av Europas största discotek, vi var inne en stund men jag gillade inte musiken och det var "påskfirande" Los dias de los santos så det var väldigt mycket folk :P och desutom hade jag jobbintervju på fredag morgon. Så jag gick hem ganska tidigt. 

Mallorca tivoli
Fredagen: På fredagen fick jag lite panik att jag inte hittat på nått på hela veckan så efter intervjun, som gick bra så var det standen som gällde och första doppet i år. Iskallt men ändå lite skönt. Sedan på kvällen var vi på tivoli. Det var jätte kul. Den här nedre bilden tog jag för min lillebror, haha Mr Bean show. Det är som ett lusthus.

Mallorca tivoli 2

Yes det var alla bilder från den resan. Hoppas att det bli en ny snart. Peace out!

Kommentarer

Postat av: Anneli

Publicerad 2010-04-12 13:01:25

Hej Lesly!!

Long time - no read any bloggs...! Har haft det rätt turbulent i mitt liv och på min blogg, så jag har inte orkat så mycket på sistone!

Ville bara säga att det var roligt att läsa vad du gjort på sistone och titta på dina fina bilder från din resa!! Hoppas du får jobb på nåt bra ställe!!



Ha det så bra!! KRAM!! //Anneli.

Postat av: FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelhavet

Publicerad 2010-04-12 21:04:15

SV: Nej jag har inte det, vet inte om jag vill gå eller inte. Hehe... finns ju även tjurfäktning där de inte har ihjäl tjuren.. skulle väl vara det isf :-) Du då? Hade du de bra på Mallis?

Postat av: J. -17 och gravid

Publicerad 2010-04-12 21:35:17

Vad härliga bilder, var på mallis förra året! Längtar tbx

Postat av: FUN & FEARLESS IN BARCELONA - Livet vid Medelhavet

Publicerad 2010-04-13 12:54:29

SV: Yes, det har jag gjort. Det är riktigt häftigt faktiskt! :-) Något SPA hotell känner jag tyvärr inte till (finns säkert), om du googlar så hittar du säkert massa :-)

Postat av: Miss Meat

Publicerad 2011-04-16 11:00:29

Vilken fiin blogg!!<3 Och fina bilder, jag bor själv på mallorca (ser näääästan mitt hus på första bilden xD) Och var på tivolit förra veckan du fotadade <3 Fast jag var inte där när det var mörk :( Såg jättefint ut med alla lampor jue :( xD <33 Kjaam ;)

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-06-11 17:03:29

Hei! Hvor ligger det tivoliet som du var på i mallorca?:) Finner det ikke på nettet nemlig! Setter stor pris på svar!

Svar: Hej det var ett tillfälligt tivoli som de sätter upp ibland på sommaren på olika ställen. Jag var utanför Palma.
Lesly Valencia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild