Kropp och själ

leslita.blogg.se

Examination i Qi gong och Meridian massage/tvagning

Publicerad 2009-09-29 11:41:30 i Alternativmedicin, Kinesisk Medicin,

Idag har jag haft Qi gong examination. Det var roligt. Jag var lite små nervös i början men sedan släppte det. Jag gjorde fel ordning på dem sista två rörelserna annars gick det bra. godkänt fick jag i alla fall :)


Nu sitter jag i skolan och "pluggar". Nej jag har faktiskt fått mycket gjort. Jag har lyckas ställa diagnos på mitt case. Hon är Tomhet yin och hetta sköld syndrom. Säger er ingenting kanske. Men det betyder iaf att jag ska arbeta med att stärka Qi flödet och jobba med värmande behandlingar.
Hon har tidigare fått akupunktur som är en kall behandling och det stämmer alltså inte in på hennes diagnos. Fast hon sa att det inte hjälpte, nu ska jag berätta varför för henne :)

Så här såg jag ut idag, med min Spa-konsulent piketröja :) och mina nya Visit kort. Gillar! Man kan även se min massage bänk ihop packad till höger.


I eftermiddag har jag examination i Meridian massage och Tvagning. Det ska bli roligt att göra behandlingen på en utomstående gäst :) 


Önska mig lycka till!

 

*Läs gärna tidigare inlägg om liknande ämnen:Qi gong, case, Visit kort, Meridian massage, Tvagning,

Kommentarer

Postat av: Eva

Publicerad 2009-09-29 14:17:00

Oj, det där lät spännande!

Ser att du gjort om bloggen också :-) Kul!

Här har inte hänt så mycket sedan sist. Det är rätt lugnt just nu. Letar fortfarande ny bostad men har inte hittat något intressant.

Postat av: cilla

Publicerad 2009-09-29 21:11:45

självklart önskar jag dig grattis och lycka till. du är ju jätteduktig. kramisar

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild