Kropp och själ

leslita.blogg.se

Nattlig dröm om tv-spel

Publicerad 2009-11-08 13:09:39 i Andlighet,

Jag var i Göteborg vi satt utomhus och det var ganka kallt. Alla barn och kvinnor satt på rad och det var en stor protest. Alla männ skulle sammlas och slås för något viktigt. Ingen förstod vad det handlade om. Jag försökte att inte oroa mig. Barnan tyckte om mig och en lite flicka satt i mitt knä. Hon ville leka. Men jag försökte få henne att sitta stil bara för att fortsätta tjuvlyssna vad männen pratade om. Jag gick iväg i en parad och hojtade. Jag och mamma följde efter för att min store bror och pappa var med där... Det var fortfarande ingen som viste vad det handlade om, alla gjorde som dem blev tillsaggda. Alla ställde till med ett himla liv och slog ner allt som stod i vägen. Jag bad min familj dra sig undan och vi smet iväg utan att "ledaren" såg det. Jag visste att saken hade men banken o göra så vi gick till en bank. Där inne blev allt plötsligt som ett tv spel, ni vet när man blir skimrande och allt går snabbt på bonusbanan, man får extra mycket poäng för allt som görs. MEN vi kunde inte komunicera eller nå varandra under denna lila tid, alla var i olika dimesioner. Och den som inte klarade uppgiften i tid fastnade där. Min pappa fastnade där, vi kunde inte hitta honom efter att allt "tog slut" i extra banan. Någon stod i kassan där inne på banken, hon skälle på oss att vi snokade och vi sprang därifrån. Vi gick till Majorna och satte oss vid en glassbar. Det var som att alla var hypnotiserade, mannen som jobbade där såg ut som en robot, han blick stirrade rakt ut och han repeterade det vi sa. Inte heller förstod han vad pengar var. Han bara gav oss glassen och vi satte oss på gräset en bit bort. Framför fanns en pool som var helt tom. Den hade vatten men inga var där i. Hela stället var ödebelagt närmare saggt. Mannen i glassbaren lämnar dörren öppen och promenerar iväg. Alla var hypnotiserade att gå på led igenom staden och förstöra... Plötsligt blev det som tv spel igen! Det hoppar fram ett gäng Ninja killar som skulle råna glassbaren. Den här gången ville vi inte fly utan vi började slåss emot dem. Jag får ett kraftigt slag i ansiktet och flyger bak någon meter. Förövaren "hoppar" på vattnet i poolen över till andra sidan...Han kom undan och all glas är slut. Men glassen var det sista vi bryde oss om, det viktigaste är att förstå vad som händer.



Sen kommer jag inte ihåg vad som hände här emellan men vi tillfånga togs av männen och blev instängda. Dem betede sig som vikingar. Satt och åt med händerna och söp sprit hej och vilt!. Cyklade inomhus och kastade möblem runt om sig...Det var galet. Min storebror hade försvunnit i den senaste dimesionen när ninja killarna kom. Nu var allt normalt igen. Kaotiskt "normalt". Jag försökte fly därifrån och blev inkastad i vägen. Jag kommer ihåg hur jag skrek när jag flög igenom hela korridoren. Manen tyckte det blev tråkigt och gick och cyklade och lämnade mig på golvet. Jag låg still för att låtsatts att jag var medvetslös eller kanske död. När dem fortsatte sitt festande så kröp jag under bordet och sprang iväg. När jag sprang över vägen hör jag en tjej i min ålder ropa efter mig att jag ska vänta. Vart ska du ta vägen? frågade hon. Jag vet inte, bara bort härifrån. Ok jag följer med säger hon och vi fortsätter springa igenom dem toma staden utan att ha ett mål eller en plan....

Galen dröm va??

Kommentarer

Postat av: Snejky

Publicerad 2009-11-08 13:21:13

Gomorron..

Tack för din kommentar om min sida...

Lägger en länk här under till dig, där det finns ett antal olika muspekare att välja på. Du hittar säkert nån som passar...



http://www.totallyfreecursors.com/



Önskar en kanonfin dag...

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-11-08 17:39:28

Jaa, jag tror inte jag kommer börja använda henna, men skulle gärna vilja! Jag har precis lärt mig baka lite svårare saker utan att förstöra det, torr inte jag lyckas med ngt svårare haha!

Postat av: Caroline

Publicerad 2009-11-08 21:47:48

Haha, galen dröm indeed!



Jag har inga speciella intressen. Som varje tjej älskar jag väl kläder, smink och sånt. (hehe) Innan spelade jag basket (är rätt lång och ganska pricksäker) och det var en av de ''få'' saker jag var bra på. Men slutade XD Just nu gillar jag att vara ute, och vara med mina vänner.



Vad gillar du mer är örter och sådant? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild