Kropp och själ

leslita.blogg.se

Cappellini Dinkel

Publicerad 2009-11-27 18:03:33 i Recept,

Idag ska jag testa nyheten Cappelini fullkorn och dinkel. Nyttigare kan det inte bli! Med köttfärssås :)







+ sallad med tomater, oliver och feta ost.

Vad ska ni äta idag? Någon som testat denna råvara?

Kommentarer

Postat av: CLIP

Publicerad 2009-11-28 01:36:16

goott!

Postat av: CLIP

Publicerad 2009-11-28 12:52:25

Ja, det är ju tyvärr sant.



Jag har faktiskt inga planer, eller jag ska kanske träffa en kompis, får se! Vad ska du göra idag?=)

Postat av: Räven

Publicerad 2009-11-28 13:00:23

Sv: Haha vad smart ;) Jo det fick jag (visst skrev jag om pendlandet i källaren nu?). Ställde lite tankefrågor, ville inte prata högt då det kom folk då och då men jag tror det fungerar med att bara tänka ändå. Det var fin stämning. Fanns däremot ett ställe i den källaren jag inte klarade av att vara på, längst inne i en korridor, stod en stor spegel och var otroligt obehaglig stämning. Ställde inga frågor om det och gick inte dit mer men det var inte trevligt. Lustigt hur det kan variera så i samma byggnad.



Ps. Vad gott det ser ut! Ser fram emot att ha flyttat klart ordentligt och börja äta mer GI/LCHF... så har vi ju en butik med en massa underliga utländska ingredienser och råvaror som jag aldrig provat väldigt nära lägenheten, ska bli spännande!

Postat av: Räven

Publicerad 2009-11-28 13:44:00

Jag använder antingen Photoshop cs3 (till att förbättra "vanliga" bilder, typ färger och kontrast och sånt bara, och att sätta ihop t.ex. mina små kalender/planeringssidor) eller Picnik.com. Kan verkligen rekommendera Picnik, finns massa bra gratisfunktioner :) Där jag gör de som ser ut som polaroider (t.ex. bilden på planeringsbilden idag) och såna, skriver dikter på bilder och sånt. Finns fina ramar, roliga textstilar och sånt också :) Bara att bli medlem gratis.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild