Kropp och själ

leslita.blogg.se

Spa-Hotell

Publicerad 2009-05-31 23:56:45 i Spa & Massage,

Jag satt på planet på väg hem och läste i en tidning om resor. Där läste jag om det perfekta stället som jag skulle vilja jobba på. Ett Spa hotell på Kanarie öarna. Eller kanske borde man kalla det ett hälsocenter.

Det finns flera stycken pooler med vatten gymnastik, avslappnings stunder och bubbel pooler. Finns även en pool för enbart motions simning.

Ur tränings aspekt finns beachvoley, tennisbana, putting green och lite mera alternativ. Hela detta hotellet är barnfritt. Det är nog det bästa :-) Hahaha.

Självklart erbjuds spa behandlingar som massage och inpackningar och sådant lyxigt. Det skulle vara såååå kul att jobba med båda delarna. Spa och ledarskap.

Fanns även ett annat hotell med Ayurveda, aromaterapi, gym och yoga. Hade inte det varit perfekt? Detta är sånt jag vill jobba med. Med hälsa och turism utomlands. Först jobbar jag mitt på dagen med ledarskap  och sen för att stressa av så stiger jag in i en lugn och harmoniskt miljö och ger spa behandlingar.      

Mallorca Maj-2009

Kommentarer

Postat av: pinkhelp

Publicerad 2009-06-01 07:40:37

åh vilken härlig bild! :D

Postat av: Eva

Publicerad 2009-06-01 09:48:33

Va roligt att höra att du haft det bra! :-)

Och det där med att jobba på ett spa utomlands låter ju toppen. Ska du börja söka efter ett sådant eller? Jag kan säga att jag ångrar att jag inte jobbade utomlands när jag var yngre. Det är då man ska passa på. Sedan när man skaffat barn och så blir det lite svårare. Så passa på nu! :-)

Kram,

Eva

Postat av: Mikael

Publicerad 2009-06-01 11:25:54

Tror inte det blir att åka utomlands i år men kanske får se om det kanske blir lite efter jul att dra iväg får se.



Åh ja att jobba på ett hälsocenter utomlands vore väl drömmen =).



Vilken skola pluggar du på?

Postat av: Mikael

Publicerad 2009-06-02 19:57:04

Ja mummsigt var det verkligen fast blev så trött efter maten så somnade så får bli att träna lite imorgon istället. Sökte bara till Väddö och kom in där hade jag inte kommit in där hade jag sökt till bosön och lillsved också. Men det där med spa-program låter verkligen intressant det också visste inte att det fanns något som hette så som var så likt mina intressen, verkar vara rätt likt hälsopedagog på sina sätt den linjen.

Postat av: Eva (igen!)

Publicerad 2009-06-02 21:11:04

Ha-ha, nä jag lovar - jag ska INTE nämna min blogg! Faktum är att jag är livrädd att fastighetsägaren eller någon av mina grannar ska hitta den. Eller busen bakom det där företaget. Det är därför jag är lite försiktig med vad jag skriver och inte berättar allt. Men, du ska veta att det händer en himla massa riktigt konstiga saker. Fler och fler blir involverade och de tycker det hela är lika märkligt. Risk att det kommer att sluta med en hel bok! :-))

Postat av: Sara

Publicerad 2009-06-02 23:46:11

Ja då var det dags för en ny "Månadens blogg"-tävling nu i juni! Reglerna och priset är så gott som detsamma. Du skyltas i min vänstermeny i en månads tid tills nästa Månadens blogg utses. För att delta i tävlingen lägger du en kommentar i det här (http://ssarapettersson.blogspot.com/2009/06/manadens-blogg-tavling-juni.html) inlägget, för att öka chansen att vinna så tipsa gärna dina vänner och läsare om tävlingen med ett blogginlägg (glöm inte att skicka länken till ditt blogginlägget i kommentaren). Hoppas du är lika sugen på tävlingen den här gången som du var förra månaden, jag önskar dig lycka till :-) (Följ mig gärna via bloglovin så följer jag dig!)

Postat av: M i c k a

Publicerad 2009-06-03 14:01:03

vilken härlig bild :D

Postat av: Elisabettan

Publicerad 2009-06-04 17:33:42

AH LYCKA! :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild