Kropp och själ

leslita.blogg.se

Helgen=Ikea, Liseberg, Akrobatisk show, marknad och film-maraton.

Publicerad 2009-07-27 16:37:51 i Vardag och nöje,

I fredags var jag på Ikea, alltid roligt att promenerar runt där och kolla på visnings rummen. Varje gång jag är på Ikea så vill jag ha en himmelsäng, men det blir aldrig av :P Passar nog inte in i mit rum ändå. Ikea är så oändligt stort. Och det finns så mycket smarta tips på organiserad inredning. Fint =)

Sedan på lördagen var vi på *Liseberg*. Det var väldigt mycket folk och långa köer överallt men det var det värt. Nästan alla åk attraktioner  var nya för mig ftersom att jag inte varit på liseberg på länge. Kanonen, Balder, Shang hai, Svingen, Höjdsräcken var dem jag inte testat förut. Bäst av allt var Kanonen :) Sedan finns även spinrocken som jag ännu aldrig åkt men den verkade inte vara värd sina 50min väntetid för lite snurr. Nästa gång ;) 
På kvällen såg vi  Carl-Einar Häckners varieté (Dom små grejorna). Det var riktigt roligt. Jag skrattade hela tiden :D Och underbart vacker akobatik som ni alla vet att jag älskar.  







Och igår var det film maraton när vi kom hem från en stor marknad här i Göteborg där jag köppte lite små prylar som nagelack och face scrub. Så ikväll blir det leka skönhetssalong. Hahaha ne en kompis ska komma förbi, vi ska ha spa kväll. 
Vad ska ni hitta på ikväll och hur har helgen varit?  




<<<<||*||>>>>
p.s håll utkik i min bilddagbok.Kommer massor med bilder från helgen och även från förra helgen Fallens dagar festivalen i Trollhättan och Fest i kungshamn/Smögen! d.s

Kommentarer

Postat av: Ema

Publicerad 2009-07-28 00:59:52

det spelar ingen roll hur mycket den är älskad. är den inte älskad av mig spelar ingenting annat i världen någon roll. den nya blir ett nytt försök, den gamla finns kvar. hoppas du inte ger upp hoppet om min nya darling.



kärlek till dig

Postat av: maandymoe

Publicerad 2009-07-28 12:39:31

taack så mycket!

Glömm inte att gå in på den nu istället för den

gamla. Lägg gärna till mej så lägger jag till dej!

Postat av: Johannan

Publicerad 2009-07-28 22:49:32

Har för mig att det var på yahoo..

Jo det är bra, har vart lite ledig ett tag nu men annars är det fullt upp med jobb och hund! Sj? Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild