Kropp och själ

leslita.blogg.se

Praktiskt eximinations uppgift - att leda pass

Publicerad 2009-01-11 18:40:13 i Dans & Annat,

Lotus
  • Idag vaknade jag väldigt sent, kan bero på att jag gick och la mig tidigt imorses, satt uppe och pratade med en kompis och drack lite vin. Vitt vin gillar jag!
    När jag gick upp åt jag frukost och sen yoga jag lite gran. Jag har kommit på att jag är riktigt vig. Visst har jag vetat att jag är smidig men vissa rörelser trodde jag inte att jag skulle fixa när man såg på bilderna. 
  • Jag har fått en fin känsla för att leda pass. Har varit lite extra tränare för barn i samba brasil-Göteborg innan laget splittrades.
  • Och här om dagen så hade jag praktiskt eximinations uppgift där jag skulle leda ett pausgympa pass. Tänkte scana in det så ni kan få testa =) lite svårt utan instruktionerna men det är ju bara att fråga. Jag var väldigt nervös innan jag steg in i rummet framför läraren som satt där och väntade. Inte nog med att jag redan var nervös så fick jag syn på en videokamera! Vi kommer att spela in dig för bedömningens skull säger läraren. Filmen kommer jag att få sedan, och den får ni inte se! haha. Det gick iallafall riktigt bra och det var roligt att leda. Eleverna tyckte att det var bra upplagt och en annan gav mig beröm och sa att jag rörde mig vackert. *smile*  
  • Om man vill får man leda flera pass för att öva sig. Alla kurser jag läset kräver ju praktiskt övning. Så jag tänkte antingen göra en dans koreografi eller ett yoga pass =)



     

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild