Kropp och själ

leslita.blogg.se

Stark och Smidigt

Publicerad 2009-01-16 14:36:47 i Dans & Annat,

Idag hade jag tenta i Idrottspsykologi. Det gick bra, men jag han inte klart. Efter tre timmar och elva sidor hade jag skrivkramp men hade ändå inte fått saggt all kunskap ja hade. Sista frågan blev jätte snabt skrivet och helt förkortat.

Sedan har jag tränat på gym idag. Det va riktigt härligt. Jag börjar gilla det! Tränade armar, det känndes kan ja lova. Sen tränar ja alltid mina knän (rehab) Men helt seriöst hur stretchar man ut knä musklerna typ knävecksmuskeln? Behövs det ens?

Ja det kommer jag att få lära mig snart för på måndag börjar Anatomi kursen =D Alla muskler och leder och skelett ska få namn. På Sv, En och latin. Och praktisk massage. Så kul.

Tränade också mycket balans idag. Fan va ja e grym! stod på ett ben (i taget) på en sån där balansbräda och sträckte på det andra benet åt alla håll och kännde mig riktigt smidig och duktig. Ska ta kort någon gång så man kan sitta o kolla tbx när man inte har samma smidighet i kroppen längre. Näääeee så ska man inte tänka. Här och nu= är ja bra! =D

Balansbräda

Kommentarer

Postat av: Vlade

Publicerad 2009-01-16 17:41:37

Välkommen i klubben jag har börjar också med anatomi kursen på måndag.....15 veckor anatomi,kost och näringslära....2 tentor.....fett jobbigt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild