Kropp och själ

leslita.blogg.se

Karlstads största SPA

Publicerad 2008-12-01 12:32:29 i Vardag och nöje,

I helgen var ja i Karlstad. Vi hade något för oss hela tiden.
På fredagen när ja kom åt vi middag och bara umgicks.

På lördag förmiddag spelade vi Tennis. Det var första gången för mig. Min killkompis är personlig tränare i Tennis så han gick igenom allt från början. Det var roligt. roligare än ja trodde. Hade fått för mig att det var svårt med tennis. Men jag är snabblärd tyckte han. =)

Efter det åkte vi till invgningen av den nya Spa-anläggningen som heter Spring Spa. Mysigt ställe. Jag fick en energi massage. Lite för hårthänt enligt min smak men det kändes skönt efteråt =) Spa-anläggningen hade nagelspecialister, frisörer, massörer och erbjöd LPG-behandlingar. Det fanns plockbord med massa gott på Öppethus invignings dagen! Innan vi åkte därifrån blev jag sminkad av en make-up artist. Efter som att vi hade planerat en utekväll så valde jag partysminkning. Det blev mörklila och bruna toner kring ögonen. Riktigt snyggt. Duktig makeup artist från make up store.

Sedan åkte vi hem till min kompis, åt lite och laddade upp inför kvällen. Mötte up Josefin (bild) och gick till förfesten. Killen som höll i festen hade bott i Spanien ett tag så vi hade mycket att snacka om och det blev även lite dans =) innan vi gick till nojesfabriken som är Karlstads största uteställe. Har flera dansgolv och musikstilar =) Riktigt roligt hade vi denna kväll!

Vimmelbild

Där kan man se lite av sminkningen :P Vimmelbilder hittade på efterfesten.com
Söndag morgon vaknade ja upp med träningsvärk efter all dansande och i armarna efter tennis passet :D

Kommentarer

Postat av: elsa

Publicerad 2008-12-10 12:37:44

hej! din kompis på bilden var också med på brasilianska temat i grythyttan. vad var det hon hette? jennifer va?

Postat av: Lesly Svarar

Publicerad 2008-12-10 13:30:07

Jepp det var hon. Jag drog med henne dit =) haha Hon heter Josefin och går på folkhögskolan. Vad roligt att du också bloggar nu =)

Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild